Novi Sad
19.03.2015.
07:28 > 08:28
Oko 300 novosadskih sportskih klubova još čeka novac iz budžeta grada za ovu godinu. U Gradskoj kući za 021.rs kažu da će isplata novca uskoro početi, a tvrde da to nije moglo biti brže urađeno.
  • Stedisa

    19.03.2015 21:32
    Dusan ko kljukani gusan !
    Ima jedan deran po imenu Dušan ! E taj nam meri ko u Slobino vreme, taj je "posrednik" Svilarovih i Šiškinih kombinacija. Samo jedna sramota za primer - kako da baš "načelnik" Dušan toliko vole međunarodne utakmice OK Vojvodine (naravno, troškove aviona, hotela, verovatno i dnevnica padaju na teret Voše), kome uprava grada redovno uplaćuje sledovanje. Dušan Silni, Pljuco ili Dragojević, svejedno, sramota je za Upravu za sport i Grad Novi Sad.
  • SAMOFINANSIRAJUĆI SPORTISTA

    19.03.2015 14:56
    SPORTISTI DOBIJAJU MRVICE
    SVI klubovi naplaćuju mi članarinu za plaćanje treninga i trenera.
    Opremu kupujem sam, odnosno klub nabavi, a ja platim
    Plaćam lekarski pregled, opet klub plati,a ja refundiram klubu
    Plaćam pripreme koje organizuje klub, klubu
    Plaćam kotizacije, put, smeštaj za sva takmičenja čak i za državno prvenstvo
    Ako osvojim medalju na državnom ili medjunarodnom takmičenju, te pare idu klubu i od vas i od granskih saveza i ne znam na šta se troše, kad sve troškove plaćam ja. U najboljem slučaju dobiću neku mrvicu, koliko udele....kažu mi smo te stvorili...

    PLATITE MEDALJE SPORTISTIMA, A ONI ĆE PLATITI KLUBOVIMA AKO SU IM JOŠ NEŠTO DUŽNI....
    NISU VAŽNI FUNKCIONERI U SPORTU, VAŽNI SU SPORTISTI,JER BEZ SPORTISTA NEMA SPORTA.
  • Građanin

    19.03.2015 14:13
    ...
    Ivana Španović nije dobila od grada Novoga Sada, odnosno "Ak Vojvodina" dve godine platu. Svaki dalji komentar o podržavanju sportista u okviru našeg atara Novosadskog je suvišan.
  • 19.03.2015 12:45
    Još je bio balavac kada je bio direktor marketinga KK Vojvodina. Imao je od koga da nauči (G 17+)kako se pere lova kroz sport.
  • Sport i grad

    19.03.2015 11:35
    U pravu je-nije u pravu
    U pravu je Svilar u vezi podnošenja zahteva, međutim nije u pravu da mora toliko da se čeka zbog izveštaja.
    Da oni koji rade ( ne Svilar) na pregledanju zahteva svoj posao obave revnosno uklopilo bi se vreme pregledanja izveštaja sa pregledanim projektima.Izveštaji su predati do kraja januara.
    Za one koji pitaju za članarine savet je da se raspitaju koliko se plaća sat sale, kolka je cena kotizacija, članarina savezima, sudijske takse.Sve to da bi se deca takmičila i napredovala.Takođe treba platiti i trenere ili možda neko misli da će isti raditi danima i satima i vikendima gratis?
    Uporedite cenu parking sata i sata jednog trenera.
    Jos jedan savet! Proverite u kakav klub upisujete svoje dete.
  • SPORTISTA

    19.03.2015 11:03
    SPORTISTI ČEKAJU NOVAC
    Podelite nagrade SPORTISTIMA LIČNO i to ne za neke imaginarne projekte VEĆ ZA OSVOJENE MEDALJE NA POKRAJINSKOM, DRŽAVNOM I MEDJUNARODNOM NIVOU.
    Mi klubovima plaćamo treninge, kotizacije za takmičenja, smeštaj i put za takmičenja. Sami kupujemo opremu, plaćamo lekarske preglede...
    Zašto klubovima, to pojededu klupski funkcioneri...
    Platite sportistima lično već osvojene medalje.
    Da možemo da ulažemo dalje u sport, jer sve PLAĆAMO SAMI......
    Dokle će klubovi (čitaj klupski funkcioneri) uzimati pare za sport i od vas i od sportista?
  • analiticar

    19.03.2015 10:48
    analiza
    da li postoji kontrola novca koji roditelji svakog meseca uplacuju sportskim klubovima na ime clanarine za treniranje njihove dece , mislim da je to u ovom trenutku najunosniji biznis u sportu
  • 19.03.2015 10:32
    Клубови су у све горем стању. Ал битно да држава има да спасава близанце губиташе...
  • Sportaš

    19.03.2015 10:09
    Ovaj lik ima više sati dnevno sa glavatim šefom po novosadskim ubogim kafanama po pijacama i zabitima nego što provodi na poslu.Sramota je ko se bavi sportom u našem gradu.
  • инАТ

    19.03.2015 10:05
    ипак
    Ови су неспособни за медаљу, да се изразим у спортском маниру. Пара одвојених за спорт не мањка, али кадрови задужени за расподелу су неспособни. Истине ради, није ни њихова пука неспособност у питању. Клубови, функционишу као приватна предузећа. Нејасно је где завршавају паре које град даје! Уместо да уду на развој клубова завршавају у џеповима челних људи клубова. Зато им и не одговара да полажу рачуне градској власти. Таква комбинација, способни челници клубова који су склони малверзацијама и власт неспособна да их у томе спречи даје за резултат овакво стање у клубовима и спорту уопште.
  • zbogom pameti

    19.03.2015 09:39
    deranu nije dosta lopovluka iz po njima zlatnih godina kk vojvodina srbijagas....
  • PETAR VELIKI

    19.03.2015 08:49
    DSS - LOPOVLUK
    Zna se odavno da se ovde u budžetu za sport desava velika korupcija i pljačka, ali o tome niko ne sme da prica. Ovaj "čovek" sa svojim šefom Borkom ima dil u pola klubova kojima daje pare i koje opet zavrsavaju kod njih u džepu.Inspekcija ne sme ni da uđe i da pogleda sta se tu dešava....
  • Braća smo

    19.03.2015 07:59
    Načekaćete se
    Jedino ako Vam pošalju iz Beograda.
    Pošto su nam se nedavno gradonačelnici pobratimili. Koliko se sećam iz vremena "naše Maje", Novi Sad je finansirao manje klubove Beograda. Na Majin potpis.
    E, sad će verovatno oni naše?
    Pošto, znate onu priču, sve je to isti narod...
  • Šiškebab

    19.03.2015 07:53
    Hoće li opet pojedini nepostojeći, recimo stonoteniski klubovi, dobijati lepa finansiranja ili će to konačno biti ukinuto?
    Da otvorimo i mi po par klubova, ubodemo po četvrt miliona na svaki i onda na Frušku goru u uživanje?
  • Milivoj

    19.03.2015 07:48
    Kad će u Temerinu? Nesposobnjakovići!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna